Velkommen til vores NYE Web-butik

VELKOMMEN til vores helt nydesignede webbutik og det glæder os at præsentere den for JER – vore kunder. Vi håber I synes om den og det vil glæde os med et lille “like” på Facebook.

BEMÆRK – Fra og med d. 17. Maj 2018 har vi NEDSAT pakkeporto prisen med mellem 3 og 140 kroner, afhængig af vægten og modtagerland. Helt specielt er pakkeporto til Sverige nedsat meget

Her kan du finde rigtig mange slags garn og tråd, hovedsagelig til knipling men også til Orkis, broderi og nu også meget strikkegarn og -pinde samt div. hjælpemidler. Kniplemønstre i egne designs samt fra Åge Holgersen, Doris Olsen og Birthe Edelmann og ikke mindst genoptegnede gamle Tønder mønstre. En masse tilbehør kan vi også tilbyde, både til selve kniplearbejdet og også til at montere det færdige arbejde på eller i. Glas og rammer og meget mere. Kig selv i butikkens mange muligheder og bestil direkte herfra.

Se på TUNEGARN´s normale hjemmeside vedrørende arrangementer og kurser i den kommende tid ved at klikke her.  Bl. a. kan du læse om Årets Knipledag 2019 HER – denne fejres naturligvis OGSÅ hos Tunegarn.

HVIS du som kunde oplever nogle fejl eller mangler i butikken vil vi meget gerne høre om det på telefon 46139918 eller mail til tunegarn@tunegarn.dk.

Med venlig hilsen – Tunegarn