LACE 8

Lace8logo LACE 8 er formentlig det mest avancerede knipleprogram på markedet.LACE 8 er udviklet i England af I.L.Soft og forhandles i Danmark, Sverige, Norge og Finland af Tunegarn.

Hvis du gerne vil prøve lidt selv kan du hente en DEMO version HER til download og installation på din egen computer. I DEMO versionen kan du dog ikke gemme eller udskrive de mønstre du tegner og så er den på Engelsk, men i programmet du køber kan du vælge Dansk sprog.

Man kan også hente billeder fra andre programmer ind i LACE 8 og bruge disse til at rekonstruere f.eks. gamle eller klassiske kniplinger, eller man kan scanne direkte ind i LACE 8.

En anden meget stor fordel ved LACE 8 er at man nemt kan skifte størrelse på sit mønster ved at vælge en anden trådtykkelse, en anden bund eller helt frit selv vælge prikafstand.

LACE 8 har værkstøjslinier og -knapper der er opbygget som de fleste andre Windows programmer, så programmet er nemt og hurtigt at gå til og man lærer hurtigt de indledende skridt, hvorefter det mere avancerede nemt kommer til.

For at få flere informationer om LACE 8, kan du sende en mail HER med dine spørgsmål eller du kan ringe til os på 4613 9918 mellem Kl. 13 og 17.

Prisen for LACE 8 er KUN 1295,00 Kr. + forsendelse og programmet kan købes ved at ringe til Tunegarn på 4613 9918 eller bestille det On-line i vores butik HER.

LACE 8 kan bruges med Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 og med Windows 10.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.