KNIPLING.DE

knipling de logo KNIPLING.DE er den tyske pendant til LACE R-XP  ELLER LACE 8 programmet der kommer fra England. KNIPLING.DE er en smule mere matematisk baseret, en smule mere detaljeret i mange ting og som følge deraf også en smule anderledes i brug.

Vi som importerer begge programmer kan ikke anbefale det ene frem for det andet, men flere udtaler at folk med kendskab til matematik finder knipling.de lidt nemmere at gå til end Lace, hvorimod kunder uden kendskab til matematik finder LACE nemmere.

Men fælles for begge programmer er at de begge “taler” Dansk, er beregnet til at tegne kniplemønstre i som man kan tegne i forskellige bunde, der er skabeloner og mange hjælpemidler i begge programmer.

Man kan også hente billeder fra andre programmer ind i Knipling.de og bruge disse til at rekonstruere f.eks. gamle eller klassiske kniplinger, eller man kan scanne direkte ind i knipling.de.

Knipling.de har værkstøjslinier og -knapper der er opbygget som de fleste andre Windows programmer, så programmet er nemt og hurtigt at gå til og man lærer hurtigt de indledende skridt, hvorefter det mere avancerede nemt kommer til.

KNIPLING.DE  kan bruges med Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 og med Windows 10.

For at få flere informationer om Knipling.de kan du sende en mail HER med dine spørgsmål eller du kan ringe til os på 4613 9918 mellem Kl. 13 og 17.

Prisen for Knipling.de er KUN 990,00 Kr. + forsendelse og programmet kan købes ved at ringe til Tunegarn på 4613 9918 eller bestille det On-line i vores butik HER.

KOMMENDE KURSER I KNIPLING.DE – SE HER

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.